Faktabase

På denne del af bilsportshistorie.dk kan du grave i fortiden. Og du vil – med tiden – kunne grave mere end det. Nemlig i takt med, at det bliver publiceret mere.

Faktabasen er ikke tænkt som en del af bilsportshistorie.dk, der kan give komplette og udtømmende oplysninger om dansk bilsports historie. Men det er et forsøg på at komme tættere på, for du må vide, at vi indenfor dette område aldrig kommer i mål! Dertil er dansk bilsports historie så rig og ikke mindst facetteret til, at den ikke vil kunne struktureres så præcist, at den kan smides i en database. Altså rækker og kolonner, som krydser hinanden i celler i en tabel.

Derfor hedder dette menupunkt ikke database, men faktabase.

Faktabasen er nemlig tænkt som et sted, hvor du kan søge informationer. I takt med, at de fra redaktørens side blive struktureret og lagt op. Det kommer til at ske skridt for skridt og med øget detaljeringsgrad.

Vær velkommen til at trække på svar til dine spørgsmål, når du har væddemål i gang, men skulle du finde på at kopiere indhold til din egen hjemmeside, så opgiv venligst kilden. De fleste informationer i faktabasen kan nemlig også findes på anden måde – omend det tager længere tid at finde dem end at trække dem her.

Husk derfor på, at informationerne er publiceret her på siden, fordi andre skal have glæde af dem. Men ikke fordi andre skal sole sig i dem. Altså: “Fakta fra bilsportshistorie.dk.” Det koster ikke noget at skrive det.

Copyright © 2012-2024 Bilsports historie.dk All rights reserved.
This site is using the Multi Child-Theme, v2.2, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com