Om

Robert Nellemann i Allard J2 mod Bengt Mårtensson i Mercedes 300 SL på Roskilde Ring i 1957. Det er noget af det, som bilsportshistorie.dk handler om …

Som skrevet står i topgrafikken, så skulle navnet sige det meste. Hvis ikke, gør indholdet det. Bilsportshistorie.dk handler om bilsportshistorie – ikke historisk bilsport. Der er en forskel. Historisk bilsport er det, der nu om dage foregår med de gamle biler. Og det er rigtig fedt. Men det er ikke det samme som bilsportshistorie, for det er fortællingen og gravearbejdet om fortiden. Og det er det, bilsportshistorie.dk handler om. Men der er også et .dk i domænenavnet, og selv om der er flere artikler med internationalt tilsnit, så er det bilsportsaktiviteterne på dansk grund, der er tiltænkt som indholdsmæssig baggrund for denne hjemmeside.

Bag alle skriblerierne på denne hjemmeside er en enkelt forfatter. Det er Morten Alstrup. Det er meget naturligt, for det er også ham, der er webmasteren. I mange tilfælde er der tale om materiale, som tidligere har været publiceret i klub- og medlemsblade, men som måske kun har været tilgængelig for en snæver målgruppe. Dette skal denne her hjemmeside så råde lidt bod på.

Stort og småt. Bilsportshistorie.dk er ikke kræsen med størrelsen af de køretøjer, der skal omtales. Jamen, hvornår har vi sidst set en Lancia i dansk banesport? (foto: Kjeld Bjørnholt)

Men det er ikke copy-and-paste, det hele. Der er også enkelte nye ting om gamle sager.

De forskellige indlæg er grupperet i forskellige kategorier – hvori nogle optræder flere steder. Så kan man gå på opdagelse indenfor den del af bilsportshistorien, som man er mest interesseret i.

Der er også et menupunkt, som bærer titlen faktabase. Hvis nogen tror, at der blot er tale om et andet ord for database, så tager man fejl. Databaser om bilsportshistorie skal konstant vedligeholdes, og det orker webmasteren ikke. Men når han har nogle komplette – og ikke mindst troværdige – fakta om et område af dansk bilsports historie, så ryger de på siden. Så andre kan have glæde af dem.

 

Copyright © 2012-2024 Bilsports historie.dk All rights reserved.
This site is using the Multi Child-Theme, v2.2, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com